ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ” ΠΟΛΙΤΑΡΧΙΑ ” ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑΡΧΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Ο Χριστόφορος Θέμελης, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ” με τον Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ “ΠΟΛΙΤΑΡΧΙΑ”.

ΤΟΤΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΤΟΝΙΖΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ